+47 92 65 79 00 op@inor.no

Nord-Norges største ladepark.

Vi gratulerer Granittvegen borettslag med starten på ett fint prosjekt. Samtidig takker vi for oppdraget med utarbeidelse av prosjektet og prosjektledelse av arbeidene i forbindelse med etablering av lademuligheter for borettslagets andelseiere. Se også sak i avisa nordlys (for abonnenter). 

Les Mer

Gamle brannstasjon

Vi gratulerer Tromsø Kommune, ungdomshuset Tvibit, helsestasjon for ungdom og Regionalt senter for rytmisk musikk (Rockens hus) med overleveringen av deres nyrenoverte bygg, og vi takker samtidig Installatøren AS for oppdraget. Se bilder fra det nyrenoverte bygget. Ektern lenke.

Les Mer

Datakabling for velferdsteknologi

iNOR AS har gleden av å bistå Tromsø Kommune med forberedende tiltak for kommende Velferdsteknologi i byens syke- og omsorgs- hjem. Dette gjelder ny infrastruktur med nytt kablingssystem og tilstrekkelig uttak. Vi har hatt ansvaret for prosjektering, tilbudsutlysning, kontrahering og prosjektledelse. Arbeidene er ferdigstilt på Heracleum bo- og servicesenter,...

Les Mer

Tromsø Brannstasjon

Vi har fått oppdraget med detaljprosjektering av den gamle brannstasjonen i Tromsø som skal bygges om til å huse ungdomshuset Tvibit, helsestasjon for ungdom og Regionalt senter for rytmisk musikk, også kjent som Rockens hus. Vi takker Installatøren AS for tillitten og gratulerer de og PEAB/Bjørn Bygg med oppdraget. http://www.bygg.no/article/1226365?image=dp-image60624-1226368

Les Mer

Vi har fått ny nettside!

Vi har gjort en oppgradering av nettsiden vår. Her finner du enkel og oversiktlig informasjon om hva iNOR AS gjør, hvem vi er og hvor vi holder til. Du kan også enkelt kontakte oss eller følge med på hvilke prosjekter vi jobber med akkurat nå.

Les Mer